Nieuwsoverzicht

Nationaal

Selectie Halve Finale Jeugd Cup 2014

06 november 2014

affiche jeugdcup 2014-kleinDe selectiewedstrijden Jeugd Cup stijlrijden zijn achter de rug en de halve finales naderen! De halve finale paarden vindt plaats op zaterdag 15 november in De Warre, Neeroeteren. De halve finale pony’s vindt plaats op zaterdag 22 november te Moerzeke, RC Overdijk. Vergeet niet dat je ook hiervoor opnieuw dient in te schrijven! Dit gebeurt op dezelfde manier als voor de selectiewedstrijden. (http://inscriptions.galop.be/vlp-lrv-stijlrijden/). De inschrijvingen voor de halve finale pony’s sluiten 17 november 00u00. De inschrijvingen voor de halve finale paarden sluiten 11 november 00u00.

 

De definitieve eindranking van de selectiewedstrijden:

Alle ruiters in GROEN gemarkeerd op de eindranking zijn geselecteerd voor de halve finale. De ruiters die in ROOD staan op de eindranking, hebben meer dan 2 selecties en moeten dus 2 pony’s of 2 paarden kiezen voor de halve finale. In deze halve finales is iedereen verplicht om aan de 2 omlopen deel te nemen!! Indien je niet aan de 2e omloop deelneemt kan je niet geselecteerd worden voor de finale!! Je dient je wel maar 1x in te schrijven.

Hieronder nog een kort overzicht van het reglement:

  • Elke deelnemer krijgt na de wedstrijd een volledig protocol van zijn rit met het detail van de behaalde punten.
  • Er wordt een apart klassement opgemaakt voor de categorie pony’s kleine maat en pony’s grote maat en de categorie paarden 90cm en paarden 1m10.
  • Bij ex aequo wordt eerst gekeken naar de techniek van de ruiter tijdens de sprong, dan naar de rubriek techniek van de ruiter tijdens de rit, dan naar de rubriek tactisch inzicht en tenslotte naar de rubriek optoming en verzorging.
  • Tijdens de halve finale worden de finalisten geselecteerd: max. 35 pony’s & 35 paarden (aantallen pony’s kleine maat, grote maat, paarden 90cm en paarden 1m10 nog te bepalen).
  • Ruiters die gekwalificeerd zijn voor de halve finale & finale en die op dat moment een pony/paard hebben dat gekwetst of verkocht is worden uitgesloten in de finale. Vervanging van het rijdier is ONMOGELIJK.
  • Elke deelnemer kan max. 2 selecties behalen. Met deze 2 selecties mag ook de halve finale gereden worden, maar NIET de finale. In de finale moet 1 paard of pony gekozen worden.

 

 

Deel dit bericht: