Nieuwsoverzicht

Nationaal

Voorbereiding Nationale finale SBB Competitie Jonge Paarden

18 juni 2014

Komende zondag 22 juni vindt de allerlaatste wedstrijd van de SBB Competitie voor Jonge Paarden 2014 plaats. Aangezien onze nationale finale slechts 7 dagen later, namelijk op zondag 29 juni 2014 op de terreinen van Stal Hulsterlo plaatsvindt, wensen wij u nu reeds te informeren over de stand en gang van zaken.

U vindt onderstaand alle info betreffende de voorlopige selectiestand, de definitieve selectie en hoe u zich dient in te schrijven.

Hou dus onze website in het oog en alvast heel veel succes !

 

 • De voorlopige selectiestand

Per organiserende provincie (bvb Broechem + Emblem = selectiestand Antwerpen) werd een selectiestand opgemaakt. Deze vindt u terug op www.equester.be op de wedstrijdkalender - 28.06.2014. Gelieve deze zo spoedig mogelijk na te kijken en eventuele misverstanden onmiddellijk te melden bij info@lrv.be

 • De definitieve selectie

De definitieve selectie per organiserende provincie wordt procentueel opgemaakt na de verwerking van de laatste wedstrijd te Herent. Wanneer het paard deelnam in 2 provincies en 2x geselecteerd werd, zal het paard geselecteerd worden in de provincie waar hij/zij het meeste punten behaalde (onafhankelijk van de eigen afkomst van provincie). In de andere provincie wordt het paard dat als eerste reserve stond, opgeroepen. Na deze verwerking wordt de definitieve selectie gepubliceerd op www.lrv.be op maandagavond 23 juni.

!!! Indien u geselecteerd werd, maar niet kan deelnemen om welke reden dan ook (verkoop, blessure,…) gelieve dit dan te melden bij info@lrv.be opdat wij de reserves kunnen oproepen !!!

 • Deelname

Indien u geselecteerd bent en u wenst deel te nemen, vragen wij u zo spoedig mogelijk en ten laatste voor dinsdag 24 juni – 24u in te schrijven.

!!! OPGELET : GEEN INSCHRIJVING = GEEN DEELNAME !!!

  • LRV-leden : dienen dus via de Equesterverantwoordelijke van hun vereniging ingeschreven te worden. Net zoals bij de voorafgaande selectiewedstrijden, zal er 5€ inschrijvingsgeld via de financiële fiche aangerekend worden en 5€ waarborg indien u niet aantreedt.
  • Niet-LRV-leden : dienen zich in te schrijven via www.equester.be met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Opgelet : ook uw betaling dient in orde te zijn voor dinsdag 24 juni 2014 – 24u!
  • Deelnemers met meer dan 5 paarden of min. 3 per reeks kunnen woensdag 25 juni een starttijd vragen op het secretariaat LRV (016/47 99 70) tussen 8.00u en 16.00u ! In de loop van donderdag wordt aan de overige ruiters een starttijd toegekend.
  • Dressuurpaarden, die zowel in de Open als in de LRV-klasse geselecteerd zijn, dienen zo spoedig mogelijk hun keuze bekend te maken via een mail naar r.laeremans@lrv.be.
Deel dit bericht: