Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB Competitie voor Jonge Paarden Herent

16 juni 2014

jan mertensJan Mertens springt naar goud met Deetron

LRV Herent staat in voor de organisatie van de laatste twee manches van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden. Op de eerste wedstrijd afgelopen zondag konden zestien combinaties zich voor de barrage plaatsen. Slechts twee (!) van hen konden ook in die barrage foutloos blijven. Jan Mertens van LRV Oostmalle was met Deetron (v. Free Style) sneller dan Michiel Arnauts van LRV Lummen met Balaika van ten Bosch (v. Balou du Rouet Z). Paul Scheirs reed met zijn Igor VT Duitsschoolhoeve (v. Egrando van ’t Heike) naar de derde plaats dankzij een hele korte barragetijd en één springfout. Deze combinatie won ook al in Broechem en Lommel en wordt straks één van de blikvangers op de knappe infrastructuur van Stal Hulsterlo waar op 29 juni 2014 de finale van SBB-Competitie plaatsvindt.

Vicky Smits blijft winnen bij de zesjarige dressuurpaarden met Saffier van de Wulfsdam

Sofie Winnepennickx van LRV Haacht wordt met Deus V Eglegem (v. D’Amour) eerste in de LRV-reeks voor zesjarige paarden voor Tom Coen van LRV Grimbergen met Charmeur (v. Furst Grandios) en Kelly Krieckemans van LRV Geel ten Aard met de merrie Quarissa (v. Quarterback).

In de Open-Reeks van de zesjarige dressuurpaarden is Vicky Smits met Saffier van de Wulfsdam (v. Sandro Hit) al een paar weken in bijzonder goede doen. Vicky won voor Nicky Peeters met Condibless v/d Kempenhoeve (v. Don Corazon). Gert Leen van LRV Vlijtingen pakt het brons met Ishar (v. Hennessy XO).

Bij de vijfjarige dressuurpaarden in de Open-reeks wint Lilly Vansweefelt met J’Adore van den Bruel (v. Vivaldi) waarmee de amazone van LRV Kortenaken ook in BWP-dressuurkader zit. In de LRV-Reeks wint Marissa Verhaegen van LRV Herselt met Esteban GLN (v. Sir Oldenburg). Bij de vierjarigen is Jessica Sannen van LRV Vissenaken met Kadidja van ten Bosch (v. Don Massimo) te sterk voor de concurrentie in de LRV-Reeks. Sakina Van Dyck van LRV Schriek wint in de Open-Reeks met Fumulandra Ren (v. Bodyguard Moorland).  

Deel dit bericht: