Nieuwsoverzicht

Antwerpen

Jorich Spits en Lisse Bosch winnen ponyproeven op CSI Sint-Katelijne-Waver

11 juni 2014

jorichKunnen deelnemen in het kader van een internationale jumping is voor veel LRV-ponyruiters een droom. Die droom krijgt voor een aantal gestalte tijdens Jumping Mechelen, waar jaarlijks een aantal LRV-ponyproeven op de planning staan. Maar ook de organisatoren van de Internationale CSI3* Groentenjumping van Sint-Katelijne-Waver denken aan de LRV-ponyruiters. Daar is de LRV-band van de familie Ceulemans en de familie Spits natuurlijk niet vreemd aan en dus stonden er twee ponyproeven op het drukke programma van deze gezellige en bijzonder druk bijgewoonde internationale jumping.

 lisseIn de proef 1.00 m gaat de overwinning naar Jorich Spits van LRV Merksplas met de pony Wolf. Jorich is in de barrage drie seconden sneller dan Toon Panis (LRV Hoeselt) met Cara D.J. Aline Vervoort van LRV Heist op den Berg wordt derde met Ma-Belle Fleur van het Bruulhof.

 In de proef 1m10 wint Lisse Bosch van LRV Lichtaart met Berkzichts Jekilia. CelienVan Bylen van LRV Westerlo wordt tweede met Dia Veneto en Max Sebrechts van LRV Broechem wordt met Kodiak Optimus knap derde.

  • Foto boven: Jorich Spits met LRV-directeur Inge Vandael en papa Johan Spits
  • Foto onderaan: Lisse Bosch met LRV-directeur Inge Vandael en Kristel Ceulemans

Alle foto's van de Groentenjumping via: www.tessdewerie.be

Deel dit bericht: