Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB-Competitie voor Jonge Paarden Lommel

29 mei 2014

paul scheirs 2De SBB-Competitie voor jonge paarden te Lommel krijgt bij de zesjarige springpaarden, dezelfde winnaar als op de eerste wedstrijd te Broechem. Paul Scheirs van LRV Schriek, met de grote vosse ruin Igor VT Duitschoolhoeve (v. Egrando van ’t Heike). Hij wint in een barrage met 18 kandidaten, waarin vijf combinaties foutloos kunnen blijven. Lennerd Jochems (LRV Rijkevorsel) strandt op de tweede plaats met Ivanho VT (v. Atlantic) voor Sus Dirickx van LRV Meldert met Dublin van Overis Z (v. Darco). Gunter Lemmens van LRV Hoeleden rijdt naar de vierde plaats met Igor van het Venushof (v. Tauber van het Kapalhof). Jan Caers van LRV Westerlo wordt dankzij drie foutloze optredens vijfde met Coming Home Z (v. Calvaro Z).

Foto : Linda Vangansewinkel

Dressuur

Bij de zesjarige dressuurpaarden zijn de twee ringen goed gevuld. In de LRV reeks wint Birgit Ceuleers van LRV Kortenaken met Dodena (v. Vivaldo). Hannelore Hegemann van LRV Vissenaken-Glabbeek wordt tweede met Imaan van de Boswinning (v. Dayano) voor Luc Janssen (LRV Molenbeersel ’t Hasselt) met Ibelim (v. Non Stop).

In de open Reeks staat met Mieke Dries een bekende dressuurnaam vooraan. Ze wint met Champione van de Kempenhoeve (v. Sir Donnerhall I) voor Maarten Aerts van LRV Herselt met Johnnie Walker van de Zandzee (v. Johnson). Pieter Foets van LRV Grote Brogel rijdt Imperio van het Eksterhof (v. Hochadel) naar de derde plaats. Alle uitslagen vindt u terug op  www.equester.be

Deel dit bericht: