Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB-Competitie voor Jonge Pony's Eksaarde-Doorslaar

05 mei 2014

amber goethalsLRV De Kruisridders uit Eksaarde-Doorslaar organiseerde afgelopen donderdag een wedstrijd voor jonge pony’s in het kader van de SBB-Competitie voor Jonge Pony's. In de voormiddag werd er dressuur gereden. De hoogste dressuurklasse van de 6-jarige D-pony's werd gewonnen door Tahnee Meyssens met Matcho ‘d’ vh Prinsenhof (v.  Kulberg’s Lancelot). Bij de 5-jarigen waren de gouden medailles voor Riece Meskens met M’Gulliver (5D) en Brend Van Pamel met Samsonite (5A). De 4-jarigen werden gewonnen door Jarno Verwimp met Edition Limitee Dew-Drop (4D) en met Baily ( S ), Robbe De Jonghe met Funny ( B ) en Amber Mattheeuws met Anne vd Blauwschuur ( C ).

Amber Goethals won met Iris Van De Bucxtale (v. Bentley Van De Heffinck) (foto) de hoogste reeks bij de zesjarige D-pony's. Zij reed als enige twee foutloze omlopen in deze reeks. Elise Van Den Branden won met Mambo Van ‘t Neerhof (v.  Vedet Van De Vondelhoeve) de reeks 6-jarige C-pony’s.

Bij de 5-jarige D-pony’s kon Mira Noterman met Manolito (v.  Mustang), na 2 foutloze omlopen en een foutloze barrage zegevieren. Bij de 5-jarige B-pony's ging de overwinning naar Mirthe Braspennincx met Nena Van de Poppelaere (v.  Heros Ter Putte). Mathijs Van Opbroeke met Oberon en Hanne Van De Weghe met Oilily Van De Bucxtale (v.  Jerome Van De Vondelhoeve) bleven dubbel 0 bij de 4-jarige D’s.

Deel dit bericht: