Nieuwsoverzicht

Nationaal

Stef Bossaerts wint zesjarige springpaarden - Tom Heylen en Evelyn Verelst winnen zesjarigen dressuur

21 april 2014

stef bossaerts2EMBLEM - Op de tweede Antwerpse wedstrijd van de SBB Competitie voor jonge paarden gaat de overwinning bij de zesjarige springpaarden,  na een zeer snelle barragerit,   naar Stef Bossaerts van LRV Broechem met Indiana van het Kapelhof (v. Chatman). De BWP-merrie werd gefokt bij Jan Winters in het Limburgse Eksel en is in eigendom van de familie Bossaerts. Mathias Hens van LRV Bevel,  rijdt Indiana van 't Heike (v. Darco) naar de tweede plaats en wordt derde met Isaura ter Putte (v. Tinka's Boy). 37 combinaties konden zich met twee foutloze omlopen plaatsen voor de barrage.

DRESSUUR

In de dressuur Open-reeks zesjarigen, is er opnieuw winst voor Tom Heylen met de zwarte Cordillio van de Kempenhoeve (v. Don Renoir).

Pieter Foets wordt tweede met de BWP'er Indeed vh Kolisbos (v. United) en Stefanie Dieltjens rijdt Il Loco van het Molenzicht (v. Bellisimo) naar de derde plaats.

In de LRV-reeks ziet het podium er  helemaal anders uit dan afgelopen zaterdag. Evelyn Verelst van LRV Beerse wint met Dora (v. Rubiquil). Martine Michiels van LRV Heist op den Berg pakt met Itacha (v. D'ukase) zilver en Felien Reniers van LRV Heusden wordt met Deak (v. Oscar) derde.

 

 

Deel dit bericht: