Nieuwsoverzicht

Nationaal

Spannende barrages kleuren Nationaal Indoorkampioenschap Pony's

08 maart 2014

Interprovincie: Succes voor LRV Brabant

brabantLRV Brabant (foto) wint de Interprovinciewedstrijd. LRV Oost-Vlaanderen wordt tweede  voor LRV Limburg. Het is niet het eerste succes voor LRV Brabant want in de klasse D-Midden kwam LRV Brabant ook al sterk voor de dag. Met vier barragekandidaten en eindwinst voor Brent Monseu van LRV Wambeek.

Brent Monseu wint klasse D-Midden

bar DM brent monseuBrent Monseu (foto links) is met Cantase (v. Robin des Bruyeres) de snelste in een barrage met elf kandidaten. Amber Geentjes (LRV Beerse) wordt tweede met Pasquimel voor haar provinciegenote Charlotte Van Duppen (LRV Gierle) met Jericho vh Stichelhof (v.  Kantje’s Korporaal).

 

Thibeau Spits wint klasse C-Midden

In de klasse C-Midden wint Thibeau Spits (foto rechts)  van LRV Kontich met Happy “C” (v. Voltaire). Thibeau is de eerste starter in de barrage, hij zet meteen een zeer scherpe tijd neer.  Niemand bar CM thibeau spitsdoet nog beter. Enkel Aaron Tijskens van LRV Bocholt kan sneller maar hij krijgt een fout met Welco van Farasohof (v. Large Rivers Cleopas). Hij wordt tweede voor Ester Schelfhaut (LRV Moerzeke) met Ilona vd Bochten (v. Calipso van de Vondelhoeve).

Cis Van Hoydonck  dankzij supersnelle barrage naar nationale titel in B-Licht

bar bl cis van hoydonckIn de klasse B-Licht levert 16 van de 18 starters op in de barrage en het is de laatste barragekandidaat die de nationale titel wint. Cis Van Hoydonck (foto links) rijdt ten Ankers Freemanca (v. Vivienne’s Vision of Freedom) naar de titel dankzij een razendsnelle barrage.  Steffi Moortgat (LRV Broechem) wordt tweede met Ginni (v. Cadet). Bryan Hoflack (LRV Izegem) pakt brons met Moonlight van het Eikenhof. (v. Principal Dream).

Joke van Uytvanck en Michelle Malisart winnen in C-Licht en D-Licht

In de klasse C-Licht is er winst Joke Van Uytvanck van LRV Eksaarde Doorslaar met Moonlight. In de klasse D-Licht gaat het goud naar Michelle Malisart van LRV Merksplas met Calimero (v. Large Rivers Cleopas).  

Alle uitslagen: www.equester.be -> rubriek wedstrijden 

Deel dit bericht: