Nieuwsoverzicht

Nationaal

Vernieuwde Ruiterschool opent in stijl

08 maart 2014

deken laars rozetDe eerste nationale kampioenen op de Nationale Indoorkampioenschappen  zijn bekend. De pony’s openden al vroeg in de ochtend met de kampioenschappen in het ‘stijlrijden’.

Pauline Van Dijck wint B-Licht

stijl BL pauline van dijck 2 In de klasse B-Licht is Pauline Van Dijck (foto links) van LRV Broechem de ‘stijlkampioene’ met Lady. Lauren Vangronsveld (LRV Gellik) met Bonita van ’t Hoogwielke (v. Ten Ankers Bileander)  wordt tweede voor Cis Van Hoydonck van LRV Merksplas met Ten Ankers Freemanca (v. Vivienne’s Vision of Freedom). 

Antwerps podium C-Midden

stijl CM-Verschooren katoIn de klasse C-Midden kleurt het podium helemaal Antwerps. Het erelint gaat naar Kato Verschooren (foto rechts) van LRV Heist op den Berg met Kiliwatch (v. Calipso van de Vondelhoeve). Pieter Jan Elsen (LRV Arendonk) krijgt zilver voor zijn stijlvolle rit met Fragiel AH (v. Brenneton). Brons is voor Giani De Laet (LRV Itegem) met Hemmingway “F” vh Juxschot (v. Kantjes Fahran). 

Stefanie Van Riet zorgt voor Brabantse titel

stijl DM stefanie van rietOok LRV Brabant heeft al een nationale kampioen. Stefanie Van Riet (foto)van LRV Merchtem,  maakte de verwachtingen als favoriet waar en won met Elcaro “F” vh Juxschot (v. Kantjes Fahran) voor Charlotte Van Duppen (LRV Gierle) met Mellomacho (v. Machno Carwyn). Lauren Moors (LRV Vlijtingen) wordt derde met Surprise.

Thibeau Spits in D-Licht – Merel Callewaert in C-Licht

Thibeau Spits (LRV Kontich) wint met Hightrick (v. Halifax)de wedstrijd in de klasse D-Licht. In de klasse C-Licht is het feest in Ardooie met de zege van Merel Callewaert en E-mail van de Meidoorn (v. Voltaire). 

Deel dit bericht: