Nieuwsoverzicht

Nationaal

8 & 9 maart 2014: Nationale Indoorkampioenschappen

06 maart 2014

Marco Van Der SchraelenHet is zover!
Na een drukke winterkalender met meer dan 100 indoors over heel Vlaanderen, mogen we dit weekend de fine fleur van onze LRV-springruiters verwelkomen op onze Nationale Indoorkampioenschappen. Zowel de paarden op zondag, als de kleinere stokmaten op zaterdag strijden dit weekend voor het erelint van Nationaal Indoorkampioen!

We geven u nog graag de omzendbrieven en de programmaboekjes mee, waarin de richtlijnen, startlijsten en alle praktische informatie terug te vinden zijn.

Datum                         Omzendbrief                                   Programmaboekje
08.03.2014              omzendbrief pony's                programmaboekje pony's
09.03.2014              omzendbrief paarden             programmaboekje paarden

!!! Opgelet: wegenhinder !!!

Naar aanleiding van wegenwerken in de Celestijnenlaan te Heverlee is de doorgang voor het verkeer, komende van Leuven, richting Oud-Heverlee, onmogelijk. Dit geldt voor het verkeer, komende van de autostrade als voor het verkeer komende van de Ring. We hebben de nodige omleiding voorzien – het volstaat de gekende LRV-bewegwijzering te volgen!

!!! De toegang tot de Ruiterschool zal ook enkel via de Waversebaan zijn en NIET via de Sint-Annastraat !!!

Dit jaar is het een extra speciale editie, omdat we jullie voor de eerste keer in onze vernieuwde infrastructuur mogen verwelkomen! We kunnen namelijk uitpakken met een Ruiterschool, die beschikt over twee binnenpistes. Een ideale locatie dus, voor de Nationale Indoorspringkampioenschappen!

Na het succes van de afgelopen jaren wordt deze wedstrijd ook dit jaar over twee dagen gespreid; opnieuw is er een volledige dag uitgetrokken voor de wedstrijden van de ponywerking. Op zaterdag openen we met het stijlspringen, daarna zijn er de Barema A-wedstrijden en afsluiten doen we met de interprovinciewedstrijd. Op zondag is het aan de ruiters en amazones van de rijverenigingen, waarbij de interprovinciewedstrijd geïntegreerd wordt in het kampioenschap van de klasse Z: 4 geselecteerden uit de klasse Zwaar proberen samen voor hun provincie zo weinig mogelijk strafpunten te halen in twee omlopen. Misschien komt er een barrage en dan wordt het extra spannend als ook de tijd belangrijk wordt.

Deel dit bericht: