Nieuwsoverzicht

Nationaal

Maak je klaar voor TREK4YOUth 2014!

20 februari 2014

foto T4Y 2 Heel wat verenigingen trekken er jaarlijks op uit. Het ponykamp,
clubweekend of meerdaagse zijn TREK4YOUth logotopmomenten in een LRV-jaar! Paardige hoogtepunten waar lang van te voren naar wordt uitgekeken. We zijn dan ook blij dat we nu voor de derde keer een hippisch hoogtepunt kunnen aanbieden aan al onze jeugdige LRV-leden, namelijk TREK4YOUTH.

Ben je tussen 13 en 19 jaar oud
en trek je er graag op uit te paard? En ben je vrij van 18 tot 21 april?  Lees dan snel verder!

TREK4YOUTH staat niet enkel voor vier dagen leute en plezier, nieuwe vrienden maken en wandelen. Naast prachtige wandelingen te paard in kleine groepen, staan er ook uitdagende ruiterspelen (natural horsemanship, TREC, ponygames,....) en allerlei avondactiviteiten op het programma... Het weekend wordt afgesloten met een spetterende fuif!

De derde editie van TREK4YOUth gaat door van 18 tot 21 april 2014 op de terreinen van 'De Boerekreek' in Sint-Laureins (Oost-Vlaanderen). Deelnemen kan met eigen paard of met een huurpaard.

Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt tot 60 ruiters!  Meer info vind je op www.vvr-enter.be. Vind ons op Facebook www.facebook.com/TREK4YOUth. Wil je graag met je vrienden deelnemen? Download dan snel de flyer, mail ze door en maak een aftelkalender naar deze fijne vierdaagse.

Beloofd, het is méér dan de moeite!

Deel dit bericht: