Nieuwsoverzicht

Vlaams-Brabant

Stukje LRV-geschiedenis op LRV -indoor Roosdaal

17 februari 2014

LRV kester schrijft geschiedenis - heeft u ook zo'n tips - mail ze ons door!

kesterBerichtjes over indoorwedstrijden en tornooien worden normaal gesproken niet gepubliceerd op www.lrv.be omdat we dan waarschijnlijk plaats- en tijd tekort zouden hebben. Provinciale en nationale activiteiten vormen daar een uitzondering op. Maar als er iets heel speciaals gebeurt op een wedstrijd dan vinden we wel dat we dat moeten publiceren. Mocht u ook zo'n berichtje of tip hebben kan u het altijd mailen naar k.vansteen@lrv.be.

Een stukje LRV-geschiedenis op de indoor van LRV Roosdaal. De eerste zeven combinaties in de uitslag van de klasse Licht van de namiddagwedstrijd zijn lid van de rijvereniging LRV-Kester. De eerste plaats is voor de voorzitter Jan Lamberts met Hatchoum LV Z (v. Heartbreaker). Een merrie, die door Jan werd gefokt uit Fimousine van den Dael (v. Eros Platière), waarmee Jan ook in de klasse Midden actief was. De tweede plaats is voor Bart Depelseneer met Egano (v. Winningmood van de Arenberg). Jan Lamberts pakt ook brons met Saturnus D’Hollande Z(v. Sandro Boy Junior). De vierde plaats gaat naar Frederik Dekens met Inaki van den Dael (v. Eros Platière). Mathias Danau wordt vijfde met Tina T (v. Idem d’Azur). De zesde plaats is voor Phebe Pint met Ciske van het Pintenhof (v. Orlando) voor Dryske Bosmans met Hyperion van Orti (v. Dawson van de Padenborre). De ruiters van LRV Kester vonden een gezamenlijke groet aan hun commandant Marc Van Hoegaerden dan ook een passende bedanking (foto).

In de klasse Midden wint Gert Bosmans van LRV Herent met Grand Fou (v. Omar). Jimmy Elshoecht (LRV Sint-Pieters-Leeuw) wordt er tweede met Fallaga van ’t Solheide (v. Val T’horens van de Padenborre) voor clubgenote Jozefien Lemaire met Felinke van de Rispen (v. Uno de Laubry). In de klasse Zwaar wint Leslie Van Hamme van LRV Vollezele met Facet van de Prima Ijs (v. Eros Platière). Gert Bosmans en Arona van de Rozendaal (v. Gotha Brecourt) wordt tweede voor Frederik Dekens met Fellini (v. Eros Platière).

Deel dit bericht: