Nieuwsoverzicht

Antwerpen

Christoph Verheyen wint 2e Z-Indoor

03 februari 2014

christoph verheyenChristoph Verheyen en Valenka (v. Pik Solo) winnen de tweede Z-indoor van het lopende LRV-indoorseizoen in LRV Antwerpen. De combinatie van LRV Loenhout, die vorig jaar de twee Z-indoors kon winnen, was bijna drie seconden sneller dan nationaal indoor-kampioen Marco Van Der Schraelen van LRV Ranst met Diva+ (v. Up to date) en Raf Kooremans met MCB Vulcano (v. Freestyle).

Jeroen Geerts van LRV Loenhout met Atoucha VD (v. Casantos) en Bart Anthonissen van LRV Beerse met Hindorado Castanoo (v. Eternity van de Herkkant) blijven ook foutloos in de barrage. “Valenka deed opnieuw super haar best, ik mag haar stilaan heel dankbaar zijn voor alles wat ze al voor mij gedaan heeft.” zegt Christoph Verheyen die sinds enkele weken zijn eigen stal ‘Sterrebos’ uitbaadt. In totaal kwamen op de twee Z-indoors 112 combinaties aan de start. De beste 40 mogen naar de provinciale indoor in Hippisch Centrum Moervelden (Ranst) op 2 maart.

Op zaterdag stond de Z-indoor in het teken van de dressuur. In de klasse Zwaar 2 wint Ilse Thoné van LRV Rijkevorsel met Coincidence S Extra (v. Don Renoir) voor Natascha Kessels (Cenzo van de Smoutmolenhoeve) van LRV Ranst en Jolien De Keersmaecker (Ziezo) van LRV Puurs. In de klasse Zwaar 1 gaat de overwinning naar Annelies Van Looveren van LRV Meerhout met Gravin van ’t Gestelhof (v. Warkant van ’t Gestelhof ) en in de klasse Midden 2 is er winst voor Charlotte Puts (Bo) van LRV Kasterlee. De dressuurruiters van M2, Z1 en Z2 rijden hun provinciaal indoorkampioenschap op zaterdag 1 maart 2014 in Hippisch Centrum Moervelden (Ranst).

Uitslagen Z-indoor DRESSUUR - SPRINGEN ZWAAR

 

 

Deel dit bericht: