Nieuwsoverzicht

Nationaal

De LRV Selectieproef 1m20 toont de kwaliteit van onze ruiters

29 december 2013

Neeltje VanrusseltNiet minder dan 33 van de 51 combinaties, die aan de start kwamen van de tweede LRV selectieproef 1m20, slaagden er in om een foutloze basisomloop te rijden. Ook in de barrages bleef bijna de helft (15) van de combinaties foutloos. Er diende dus op tijd gereden te worden, wou men één van de 8 finaletickets bemachtigen. Dat Neeltje Vanrusselt (LRV Stevoort) en Felina van 't Steenputtenhof een combinatie is die op elkaar ingespeeld is, bewezen ze door reeds 2x het nationaal erelint te ontvangen en vandaag voegen ze er de beker van Jumping Mechelen (27.97) aan toe. Dirk Vinckx (LRV Meer) finishte amper een seconde later (28.14) met Borus. Frederik Dekens van LRV Kester maakte het nog zeer spannend en reed snel (28.46) en efficiënt naar de derde stek met Narcotique des Monts.
jidske vermeireUitslag : Tweede LRV selectieproef 1m20

De derde selectieproef ging als laatste proef vandaag van start op de B-piste. Jidske Vermeire (LRV Moerzeke) reed met Beaujessa van het Guymahof naar de overwinning in een barrage van 16 deelnemers. Bjorn Beuckeleers (LRV Sint-Katelijne-Waver) werd tweede met Contadora Z en Lieve Tuerlinckx (LRV Schoonderbuken) eindigde met Aquila van de Bergvijverhoeve derde.
Uitslag : Derde LRV selectieproef 1m20

De Nationale Finale LRV-VLP met 48 finalisten zal van start gaan op maandag 30.12 om 19u55 - Deze startlijst zal omstreeks 13u op onze website staan.  

Deel dit bericht: