Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB Jonge paarden - Kieldrecht: Viper Vromboutshoeve Z beste bij zesjarigen springen. Hamlet van De Stuyver en Campari winnen bij zesjarige dressuurpaarden.

13 mei 2013

foto-dirkLRV Kieldrecht organiseerde op de schitterende locatie van Stal Hulsterlo in Meerdonk de eerste van twee Oost-Vlaamse wedstrijden voor jonge paarden.  In de reeks voor zesjarige paarden konden zich 12 combinaties dankzij twee foutloze omlopen plaatsen voor de barrage. Daar konden er vier ook foutloos blijven in de barrage. Peter Boelens uit Maldegem wint de barrage met Viper Vromboutshoeve Z (Verdi x Karioka del Follee) van fokker Jan Boelens uit Lembeke. Jolien De Schepper rijdt met de BWP-gefokte Heros De la Vie (Orlando x Alexis Z) die op Haras de la Vie in Drongen werd gefokt naar de tweede plaats. 

 

Werner Dierckx wordt derde met Hercules de Toxandria (Catwalk van de Helle x Landwind). Tess van Puyvelde van rijvereniging Sint-Niklaas die twee paarden naar de barrage reed wordt vierde met Havanna de la Lande (Nabab de Rêve x Parco). Stijn De Conninck rijdt met Herko van de Conninckshoeve (Dulf van de Bisshop x Orlando) naar de kortste tijd maar krijgt één fout en wordt daarmee vijfde. In de open reeks dressuur bij de zesjarigen is er winst voor Conny Claessens (foto) en Hamlet van de Stuyver uit de fokkerij van Alfons Van Zele uit Waarschoot. In de LRV-klasse is Kimberly Van Wymeersch de beste over twee proeven. Ze wint met de KWPN’er Campari (United x Uniform).  foto: www.hippofoto.be - 

Deel dit bericht: