Nieuwsoverzicht

Nationaal

Broechem II: Hinde wint 6j-springen - Don Amigo en Harmony van ‘t Eusselshof winnen 6j-dressuur

28 april 2013

jan stoffelen-hindeTom Stoffelen wint met Hinde (Chopin vh Moleneind x Corsaire de Vauban) van fokker eigenaar Gust Mertens (mee op de foto) de barrage van de zesjarigen in Broechem. Gust was trouwens een hele dag als springjury actief in Broechem op het A-terrein. Het werd alvast een jurybeurt die hij zich nog lang zal herinneren.  Hinde is een dochter van de merrie Sissi, waar Tom mee actief was in de Antwerpse klasse Zwaar en die na het afgelopen indoorseizoen op 18-jarige leeftijd met pensioen mocht. Koen Geerits wordt tweede met Havanna Miltoo (Chatman x Darco) van fokker en eigenaar Wynandus Van Mullekom uit Bocholt .

Hinde is een dochter van de merrie Sissi waar Tom mee actief was in de Antwerpse klasse Zwaar en die na het afgelopen indoorseizoen op 18-jarige leeftijd met pensioen mocht. Koen Geerits wordt tweede met Havanna Miltoo (Chatman x Darco) van fokker en eigenaar Wynandus Van Mullekom uit Bocholt . Kirsten Rombouts wordt met Cerona (v. Tangelo) derde voor Kenneth Franssen met Houson Van Loo (v. Massimo) en Brent D’haese met Hilanasterne (v. Montender). De man met de meeste paarden in de barrage bij de zesjarige paarden was Mathias Hens. Mathias leverde maar liefst met vier paarden een dubbel foutloze omloop af maar in de barrage lukte foutloos blijven niet meer. 

Pamela Verbeeck en Marijke Porto Carrero winnen dressuur zesjarigen

In de open-reeks wint Pamela Verbeeck met Don Amigo de reeks voor zesjarige paarden met dressuuraanleg. In de LRV-reeks is het opnieuw Marijke Porto Carrero die met Harmony van ‘t Eusselshof (v. Rubin vd Wateringhoeve) kan winnen in een met 23 combinaties gevulde ring.

Alle uitslagen komen in de loop van de week online via www.equester.be maar de uitslagen van dressuur zijn al beschikbaar

Deel dit bericht: