Nieuwsoverzicht

Nationaal

Lore Poelmans wint eventing Lummen

15 april 2013

lore poelmansLore Poelmans (foto) van LRV Vorselaar wint met de thuisgefokte Camelot  van het Strateneinde (v. Up to Date) haar allereerste eventingwedstrijd in de hoogste LRV-klasse. Het zet haar meteen op het lijstje met EK-kandidaten. 

Vorig jaar nog was Lummen het decor voor de nationale cross van LRV en de moeilijkheidsgraad van het parcours is er zeker niet makkelijker op geworden.

Raf Steegmans, de ex-directeur van de Landelijke Rijverenigingen,  komt ook alsmaar nadrukkelijker piepen. Na tweemaal een vierde plaats in Vechmaal en Overpelt wordt hij in Lummen tweede met Faranto van de Caetsbeek (v. Warkant).  Raf Kooremans (Push Play) wordt derde voor de recent gehuwde Joris Coenen (Londen van de Zuuthoeve) van LRV LierNoord en Tiffany Van Dooren (Bachelor van de Dwerse Hagen) van LRV Overbroek die na winst in Minderhout en goede prestaties in Vechmaal en Overpelt als één van de topfavorieten naar de nationale eventingwedstrijd van LRV mag afreizen. Die nationale eventingwedstrijd vindt plaats op 2 juni op de Tongerse Galgenberg en wordt georganiseerd door LRV Riksingen.

In de klasse Midden winnen Stefan Vierendeels (Figor de Bogaerde) en Veerle Coolkens ( Quadri CV Z) elk een reeks. In de klasse Licht is er winst voor Kris Geeroms (LRV Haaltert), Edith Tuytelaers (LRV Minderhout), Joris Brebels (LRV Overpelt) en Anneleen Wagemans (LRV Tongeren) en Hannelore Heggeman (LRV Vissenaken Glabbeek).  - Uitslagen Eventing Lummen

Gavere

Op zaterdag organiseerde werd er door LRV Oost-Vlaanderen een wedstrijd in Gavere georganiseerd voor combinaties uit de reeksen Aspiranten tot en met Licht. In de reeks Licht gaat de overwinning naar Stefaan De Pauw met Brooklyn. Mathias Naert (LRV Gavere) en Karin Donckers (LRV Minderhout) worden de nummers twee en drie. - Uitslagen Eventing Gavere

Deel dit bericht: