Nieuwsoverzicht

Antwerpen

Feestweekend voor pony's in Antwerpen - Startlijsten wedstrijd jonge pony's online

12 april 2013

Antwerpen staat dit weekend bol van de ponywedstrijden. Op de Looiweg te Rijkevorsel zullen onze jongste ruitertjes en amazones het beste van zichzelf kunnen tonen op tal van wedstrijden. Klik verder voor meer informatie en voor de startlijsten.


Zaterdag 13 april staat de eerste wedstrijd Jonge Pony's op het programma. Ponyruiters en -amazones met vier-, vijf- of zesjarige pony's komen in aanmerking voor deelname aan deze wedstrijden. Het programmaboekje kan je hier bekijken. Voor de jongste garde staat de bekwaamheidsproef op het programma. Een strenge maar rechtvaardige jury beoordeelt deze jonge ponyruitertjes, om te kijken of ze voldoende bekwaam zijn om een springparcours op een verantwoorde en keivelige manier af te leggen. Wie er zaterdag van start zal gaan, vind je hier.

Onze cracks in dressuur mogen zondag 14 april aantreden. Na een hele resem gewestelijke dressuurwedstrijden, werd er een strenge selectie gemaakt. Deze dressuurcombinaties gaan zondag alles in het werk stellen om met de provinciale titel aan de haal te gaan. De startlijst vind je hier.

Wij wensen alle ruitertjes heel veel succes, en hopen op heel wat toeschouwers, om hen aan te moedigen!

Deel dit bericht: