Nuttig: Organisatiebundels, voor een LRV-activiteitDe organisatie van een LRV-tornooi, vergt heel wat voorbereiding. Via een beurtrol komt iedere rijvereniging of ponyclub aan bod, om een tornooi op poten te zetten. Hier kruipt, naast heel wat energie, ook veel know-how in. Veel van deze kennis zit bij LRV. Vandaar dat  we in het voorjaar de bestuursleden van de organiserende verenigingen uitnodigen op provinciale organisatievergaderingen. Hierin wordt aan de hand van een praktische informatiebundel richtlijnen gegeven voor een geslaagd tornooi. Handige checklists, informatie over verzekeringen, sponsorafspraken, provinciale eigenheden, afmetingen terreinen, ... Het komt allemaal aan bod. Ook is er een mogelijkheid tot vraagstelling.

Aangezien de richtlijnen er provincie verschillend kunnen zijn, vindt u hierbij al verscheidene organisatiebundels terug :

 Het spreekt voor zich dat je voor bijkomende vragen of onduidelijkheden nog steeds terecht kan bij een Provinciaal Bestuurslid of met het Nationaal Secretariaat !