FAQ's RuiterschoolWe willen op kamp met onze vereniging. Kan dat in de Ruiterschool?

Zeker: voor zowel een ponykamp, een weekend of een meerdaagse trektocht, kan de Ruiterschool in Oud-Heverlee een perfecte oplossing zijn.
De Ruiterschool in Oud-Heverlee bevindt zich aan de rand van het uitgestrekte Meerdaalwoud en is met twee grote binnenpistes, een buitenpiste, 19 stallen, vernieuwde slaapzalen, leslokalen ... perfect uitgerust om groepen te ontvangen.
Een gedroomde, landelijke uitvalsbasis, met een ruime parking erbovenop.

Vraag naar de mogelijkheden: 016 47 99 60 of check de site

 

Ik wil de piste een uurtje afhuren. Kan dat?

Zeker. Ben je eenmalig op zoek naar een overdekte piste? Of eerder naar een wekelijkse uitvalbasis tijdens de winter? De Ruiterschool heeft een buitenpiste en 2 binnenpistes, 20x60 m, ter beschikking.

Ook als locatie voor je evenement is de Ruiterschool een uitgelezen uitvalbasis. Met tribune, uitgeruste cafetaria, ruime parking en vlotte bereikbaarheid heb je alvast alle troeven in handen.

Vraag naar de mogelijkheden: 016 47 99 60 of check de site.

 

Een evenement inrichten in de Ruiterschool. Hoe pak ik dat praktisch aan?

Onze infrastructuur biedt heel wat mogelijkheden. Twee binnenpistes van 20 x 60 m zijn niet alleen voor hippische activiteiten interessant. Out of the box denken, toont een ruimte, met een waaier aan mogelijkheden. Muurbekleding aanpassen. Houten vloer leggen. De groene omgeving integreren in je setting. We zijn vlot bereikbaar, nabij de E40. Uw klanten en medewerkers bereiken de Ruiterschool vlot,

dankzij de strategische ligging aan de rand van Leuven.

Vraag naar de mogelijkheden: 016 47 99 60 of check de site.

 

We willen een vergaderzaal reserveren. Kan dat ook voor niet-LRV’ers?

De Ruiterschool biedt u vergaderzalen op de perfecte locatie: in Oud-Heverlee, nabij Leuven. U kan kiezen uit een reeks moderne vergaderruimtes, van 20 tot 120 personen. We zijn vlot bereikbaar, nabij de E40. Uw klanten en medewerkers bereiken de vergaderzalen en cafetaria van de Ruiterschool vlot, dankzij de strategische ligging aan de rand van Leuven.

Vraag naar de mogelijkheden: 016 47 99 60 of check de site

 

Voor ons familiefeest zijn we op zoek naar een leuke locatie. Kan dit ook in de Ruiterschool?

Onze infrastructuur biedt heel wat mogelijkheden. Naast de vergaderzalen, is ook ons ruime cafetaria interessant. De keuken maakt het mogelijk om een feest helemaal ter plaatse te organiseren! Je kan uiteraard ook de groene omgeving integreren in je setting. Een springkasteel in een van onze pistes? Geen probleem! Daarnaast zijn we bereikbaar, nabij de E40. Uw familie bereikt de Ruiterschool vlot, dankzij de strategische ligging aan de rand van Leuven.

Vraag naar de mogelijkheden: 016 47 99 60 of check de site.