Afdrukken

Provinciale dressuurdag LRV Brabant te Vissenaken

Gepost in Nieuws - Brabant

dodenaChristine De Haes van LRV Moorsel Tervuren wint de klasse ZZ op de Provinciale dressuurdag die door LRV Vissenaken Glabbeek werd georganiseerd. Christine zat in het zadel van Fallujah van de Zelm (v. Rockefeller van de Zelm). Marleen Neirynck van LRV Nederokkerzeel reed met Valentina (v. Ferro) naar de tweede plaats. Birgit Ceuleers foto) van LRV Kortenaken pakte met haar Dodena (v. Vivaldo) de eerste plaats in de klasse Zwaar 2. In de klasse Zwaar 1 ging het goud naar LRV-Directeur Inge Vandael van LRV Kester met Umaik-TL (v. Metall).

Afdrukken

Provinciaal Indoorkampioenschap pony’s LRV Brabant

Gepost in Nieuws - Brabant

paulien depauwDrie combinaties plaatsten zich voor de barrage van de klasse D-Midden op de provinciale ponyindoor van LRV Brabant in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. Slechts één combinatie kon ook in de barrage foutloos blijven. Paulien De Pauw (foto) van LRV Merchtem reed Joly’s Eagle (v. Priory Prickle) vakkundig naar een eerste plaats. Anouk De Proft van LRV Opwijk liet met Miranda van de Vondelhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve) ook alle balken liggen, maar ze haar barragerit duurde net iets te lang en dat leverde haar één strafpunt tijdsoverschrijding op. Voor Charlotte Van Bellinghen van LRV Nederokkerzeel zag het er na de basisomloop ook goed uit, maar in de barrage liep het mis en ze moest tevreden zijn met de bronzen medaille. Het stijlrijden in de klasse D-Midden ging naar Shauni Van Opstal van LRV Nederokkerzeel met Danouska “B” van het Juxschot (v.Benetton).

Afdrukken

Fotografen pony- en ruitertornooien Merchtem

Gepost in Nieuws - Brabant

De deelnemers aan het ruiter- en ponytornooi in Merchtem zullen het zeker opgemerkt hebben: er waren heel wat fotografen aanwezig. Zowel op de springterreinen als tussen de dressuurringen waren fotografen. Fijn, natuurlijk. Maar welke fotograaf was er nu waar aan het werk? Vandaar even deze oplijsting. De contactgegevens van de fotografen voor het opzoeken/bestellen van foto’s staan onderaan deze pagina.