Afdrukken

Gert Geeroms is nieuwe Oost-Vlaamse Provinciale LRV-Indoorkampioen

Gepost in Nieuws - Oost Vlaanderen

gertgeeromsHet Oost-Vlaams LRV-Indoorkampioenschap, kreeg een internationaal tintje. De beste LRV-combinaties van het afgelopen indoor-seizoen verzamelden immers in Manege Westdorpe, net over de Nederlandse grens.

In de klasse Zwaar, bleven na de eerste omloop vijf combinaties foutloos. Na de tweede, bleven er daar nog drie van over. Lander De Guchtenaere (LRV Eksaarde Doorslaar), koos voor net iets teveel zekerheid, hij incasseerde met Future (v. Arpeggio) één tijdsfout en kon dus niet meestrijden in de beslissende barrage. In die barrage kon geen van de drie kandidaten overigens foutloos blijven. Gert Geeroms (foto) (LRV Kerksken) kon met G&G Attentive Z (v. Argentinus) de schade beperken tot één springfout. Dat was meteen goed voor het erelint en de bijhorende provinciale titel.

Afdrukken

Oost-Vlaams Provinciaal Kampioenschap voor pony’s op Flanders Horse Expo

Gepost in Nieuws - Oost Vlaanderen

FRA 6164-DINDANELRV Oost-Vlaanderen trok voor het tweede jaar op rij naar Flanders Horse Expo in Gent voor het Provinciaal Kampioenschap. Het werd onieuw een luxe-uitvoering van het Provinciaal Indoorkampioenschap pony’s. Zo’n Provinciaal Kampioenschap is soieso een hele belevenis, het unieke kader van Flanders Horse Expo in Gent maakt het nog een beetje specialer.

De Beginnelingen-reeksen mochten de dag openen. In deze reeksen werd een barema A, met twee fasen gereden. Overwinningen waren er voor Niels Van Pamel (LRV Erpe-Mere) in Sb, Hannes Andries (LRV Waasmunster) in AB en CB, Arend Puimege (LRV Eksaarde-Doorslaar) in BB en Eline De Wispelaere (LRV Waarschoot) in DB.

Afdrukken

Willem Verbraekel pakt goud en zilver op Oost-Vlaams Indoorkampioenschap

Gepost in Nieuws - Oost Vlaanderen

delvauxLRV Sinaai organiseerde afgelopen zondag het Provinciaal LRV-Indoorkampioenschap op Stal Hulsterlo te Meerdonk.  In de klasse Zwaar was Willem Verbraekel (foto) van LRV Appels met Delvaux van de Koeboshoeve (v. Gem of India), de enige combinatie die zowel in de twee basisomlopen, als de barrage foutloos kon blijven. Het leverde Willem een meer dan verdiende titel op, want ook de tweede plaats was voor de ruiter van LRV Appels. Met I Love You ter Putte (v. Elvis ter Putte) kreeg hij twee fouten in de barrage, maar dat was beter dan de Phaedra Polfliet van LRV Moerbeke Waas die zich met Ginkepi van de Maltahoeve (v. Nabab de Rêve) als derde en laatste combinatie voor de barrage wist te plaatsen. 

Afdrukken

10 & 11.05.2014 : SBB Competitie voor Jonge Paarden - LRV Eksaarde Doorslaar

Gepost in Nieuws - Oost Vlaanderen

U vindt hierbij alle praktische informatie betreffende de SBB Competitie voor Jonge Paarden van aanstaande zaterdag 10 en zondag 11 mei 2014, georganiseerd door LRV Eksaarde Doorslaars :

Ruiters met 5 paarden of meer of met 3 paarden of meer paarden in één reeks kunnen woensdag 7 mei bellen voor starturen op het nummer 016/47 99 70 tussen 8.00u en 17.00u. Deze regeling geldt enkel voor deze twee gevallen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt!

!!! LRV-ruiters rijden in LRV-uniform !!!

Afdrukken

3 - 4 mei 2014 : SBB Competitie voor Jonge Pony's en Paarden - Kieldrecht

Gepost in Nieuws - Oost Vlaanderen

U vindt hierbij alle praktische informatie betreffende de SBB Competitie voor Jonge Pony's en Paarden te Kieldrecht van aanstaande zaterdag 3 en zondag 4 mei 2014 :

!!! LRV-ruiters rijden in LRV-uniform !!!