Afdrukken

Randologique 2018

dbc999fa-c612-42ec-8725-087c5bf296c6De LEWB Ruitertoerisme-commissie organiseert het evenement Randoligue van 17 tem. 19 augustus 2018 bij club “CE des Deux Bottes” te Salle in de streek van Chimay.

 
 De Randologique is de Waalse tegenhanger van de TREK. De Randologique wordt   om de twee jaar georganiseerd. Noteer alvast al in uw (recreatieve) agenda!

 

Algemene informatie en inschrijvingsdossier zullen binnenkort op de website www.randoligue.be beschikbaar zijn.

Afdrukken

Ponyclub LRV Bocholt bijzonder sterk op Provinciaal LRV Indoorkampioenschap te ... Bocholt

Tijskens A-LRVI15Y050918 februari 2018 zal de Limburgse LRV-geschiedenis ingaan als de dag van Aaron Tijskens (foto). Aaron is aan zijn laatste seizoen in de ponywerking bezig en hij heeft het meteen bijzonder sterk ingezet. Op het Provinciaal Pony-Indoorkampioenschap van LRV Limburg in Bocholt werd de ruiter van LRV Bocholt één, twee en drie in zowel het stijlrijden als in de Barema-A van de klasse D-Midden. Een vrij unieke prestatie dus en perspectief voor het Nationaal LRV-Indoorkampioenschap dat straks op 10 maart 2018 in de Ruiterschool te Oud-Heverlee wordt verreden.

 

Afdrukken

Arthur Tanghe wordt Technisch Directeur LRV vzw

arthur1De Landelijke Rijverenigingen vzw besliste einde 2017 om de functie van directeur op te splitsen in een duobaan en benoemde Maude De Smedt alvast als Operationeel Directeur. In januari werd de draad opnieuw opgepikt om op zoek te gaan naar de geschikte persoon om Maude aan te vullen. Arthur Tanghe (32) beantwoordt volledig aan dit profiel en zal aldus vanaf 26 maart 2018 het team van LRV versterken als Technisch Directeur.

 
Arthur Tanghe is binnen de LRV-werking niet actief geweest als recreatief- of wedstrijdruiter, maar heeft dankzij zijn uitgebreide hippische studies en professioneel parcours wel de nodige kennis en ervaring opgedaan ter voorbereiding van deze functie. Arthur is voor de meeste LRV-leden en paardensportliefhebbers geen onbekend gezicht en LRV is geen onbekende voor Arthur.  Arthur was als AVEVE-vertegenwoordiger op talrijke LRV-evenementen aanwezig,  waar hij zowel op de infostand van AVEVE als tijdens de prijsuitreikingen steeds paraat stond. Binnen de groep AVEVE is Arthur momenteel Technisch Commercieel Verantwoordelijke voor de paardenvoeding van AVEVE, waar hij de strategische lijnen uittekent en de sponsor- en marketingbudgetten opvolgt.

Het bestuur van LRV vzw is alvast overtuigd van de complementariteit tussen Maude en Arthur en het feit dat zij een mooie tandem zullen vormen om LRV samen te leiden. Samen zullen zij instaan voor het beleid van LRV en elkaars back up zijn, maar dankzij de opsplitsing zullen beide ook de ruimte krijgen om zich toe te spitsen op hun sterktes. In grote lijnen zal Maude, als Operationeel Directeur, voornamelijk instaan voor de leiding van het nationaal secretariaat, de operationele werking van LRV-activiteiten alsook de externe vertegenwoordigingen. Arthur zal, als Technisch Directeur, de interne en externe relaties onderhouden met onder andere de LRV-sponsors, de financiën opvolgen en samen met het LRV-team de marketing en de communicatie coördineren. 


“Als voorzitter ben ik zeer tevreden met de invulling van deze duobaan. Ik ben er van overtuigd dat Maude en Arthur elkaar zeer goed aanvullen. Zowel qua profiel, qua kennis als qua ervaring. Dankzij Maude is de continuïteit gegarandeerd en met de komst van Arthur kunnen nieuwe inzichten verworven worden, wat eveneens een verrijking voor LRV zal zijn. Samen met het bestuur heb ik het proces opgestart om in overleg met de beide directeurs te werken aan een sterke toekomst voor LRV vzw. Ik wens Arthur heel welkom binnen LRV en wens hem bijzonder veel succes in zijn nieuwe functie.” aldus Georges Van Keerberghen, voorzitter van LRV vzw


“Arthur is absoluut geen onbekende voor mij en ik ben ervan overtuigd dat we elkaar perfect kunnen aanvullen. Ieder met zijn talenten, ervaring en kennis. Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking. Samen en dan wil ik daar zeker ook ons LRV-team en de bestuursleden bij betrekken, kunnen we voor een mooie LRV-toekomst gaan.” aldus Maude De Smedt, Operationeel Directeur LRV vzw vanaf 1 maart 2018


Afdrukken

Tussenstand KBC Gouden Teugel Eventing Online

Geeroms Y-MIND17KVS1570De tussenstand van de KBC Gouden Teugel Evening staat online. Na de najaarswedstrijden van 2017 en voor de eerste eventingwedstrijden van 2018 is dit alvast het ideale moment om een voorlopige tussenstand op te maken. De KBC Gouden Teugel Eventing wordt overhandigd na de finales van de AVEVE Eventing Cup te Minderhout op zondag 29 april 2018. - Tussenstand

Eventers uit de klassen Licht, Midden en Zwaar tot 23 jaar komen in aanmerking voor het regelmatigheidscriterium van de KBC-Gouden Teugel Eventing. De meest regelmatige combinatie wint de KBC-Gouden Teugel. Het reglement vind je hier.

foto: Yarno Geeroms momenteel leider in de tussenstand, won vorig jaar ook al de KBC Gouden teugel - Copyright foto: Dirk Caremans

Afdrukken

Nog plaats in seminaries en demo's tijdens Flanders Horse Expo ! - Ga aan LRV-voordeeltarief naar Flanders Horse Expo!

FHE 2018 banner170Flanders Horse Expo Gent heeft haar vaste plaats verworven. Van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari 2018 zal LRV opnieuw onze werking promoten via stand, demo’s in de piste en lezingen in onze eigen seminarieruimte.

Er zijn nog plaatsen vrij in de demo'sgroepsdressuur / ponyspelen / stoelrijden / Kür op muziek

Meer info: http://www.flanders-horse-expo.be


 

Flanders Horse Expo aan LRV-voordeeltarief

Flanders Horse Expo 2018 (23-25 februari 2018 te Gent) wordt opnieuw een boeiende editie met een heel divers aanbod: een goedgevulde expo, prachtige demonstraties en regionale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau. Daarnaast is er ruimte voor vorming en clinics. En niet te vergeten : het Oost-Vlaams LRV-kampioenschap pony’s op zondag 25 februari !

FHE biedt de LRV-clubs opnieuw de mogelijkheid om toegangskaarten aan te kopen tegen een kortingtarief. Een toegangsticket kost 15€ (incl BTW en servicekosten). Hiermee geniet je van een korting van 2€ op de onlineverkoop en 5€ op de verkoop op de kassa.