Afdrukken

Hannelore Beckers in topvorm op provinciale dressuur-indoor LRV Limburg

Gepost in Nieuws - Limburg

Hannelore Beckers Crack C 2Het LRV Gewest Hasselt organiseerde afgelopen zondag de Provinciale Dressuur-indoor in het Woutershof te Kuringen. In de hoogste reeks Zwaar 2, was Hannelore Beckers (foto) (LRV Kaulille)in een absolute topdag. Ze won overtuigend met Haspe Crack C ( v. Don Renoir) en pakte met haar Haspe Williams (v. Wolkentanz) de tweede plaats. Luc Schreurs (LRV Opoeteren) reed naar het brons met Felitia (v. Delatio).

In de klasse Zwaar 1 was het provinciale goud voor Kirsten Vermeire (LRV Guigoven) met Showtime. Heleen Schuurmans van LRV Achel reed naar de tweede plaats met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley) voor Raf Steegmans van LRV Genk met zijn veelzijdige Vencor (v. Alabastro S. Extra).

Afdrukken

Jeroen Schepers is Provinciale Indoorkampioen van LRV Limburg

Gepost in Nieuws - Limburg

Jeroen Schepers Heike kleinerEen week na het Limburgs Provinciaal Ponykampioenschap van LRV Limburg organiseerde LRV Limburg . en LRV Bocholt opnieuw een mooi en spannend Provinciaal Kampioenschap. In de klasse Zwaar mochten nog zes combinaties van de provinciale titel dromen na een foutloze basisomloop. Vier deden het ook in de barrage foutloos. Jeroen Schepers (LRV Houthalen) (foto) toonde daarin dat hij en zijn Heike ter Linden (v. Tresor d’Opaline) tot heel veel in staat zijn. Jeroen nam alle risico, ging bijzonder snel en bleef bovendien knap foutloos. Het leverde de oud-nationale in- en outdoorkampioen de Limburgse Provinciale titel op en hij mag meteen met bijzonder veel vertrouwen uitkijken naar de Nationale Indoorkampioenschappen op 12 maart 2017 in Oud-Heverlee.

Afdrukken

Eerste provinciaal indoorkampioenschap seizoen 16-17 al achter de rug

Gepost in Nieuws - Limburg

Dries Vrancken barema BL

verslag en foto's: LRV Bocholt

Zondag 12 februari was een spannende dag voor veel Limburgse ponyruiters. De ponywerking van LRV Limburg en LRV Bocholt organiseerden het allereerste provinciaal indoorkampioenschap van het indoorseizoen 2016-2017. s' Morgens na de verkenning begonnen  12 clubs met de Interclubwedstrijd. Spannend! Welke clubs mogen nog deelnemen aan de 2de omloop en welke niet? Uiteindelijk zouden tien clubs mogen terugkomen in de namiddag ...

 

Afdrukken

Evelien Schroyen wint ZZ op provinciaal indoorkampioenschap LRV Limburg

Gepost in Nieuws - Limburg

Kirsten Vermeire - Showtime 1-klein1Evelien Schroyen, 20 jaar, won goud en een provinciaal erelint in de klasse ZZ met Bento D (Florencio x Havidoff), op het Provinciaal Indoor-dressuurkampioenschap van LRV Limburg. “Bento D is een ruin van negen jaar. In 2011 ben ik met hem begonnen in Midden 1 en sinds vorig jaar rijd ik hem ZZ. We maken nog steeds vooruitgang en daarom wil ik deze zomer graag nationaal gaan rijden. Afgelopen winter heb ik weinig indoors kunnen meerijden vanwege mijn studie biotechnologie, maar deze titel is wel een zeer mooie beloning voor al die jaren werk. Bento liep heel fijn in de proef met uitzondering van een kleine hapering in het appuyement.” Lacht de nieuwe provinciale kampioene van LRV Ophoven.

Afdrukken

Aaron Tijskens is grote slokop op Limburgse Provinciale Pony-indoor

Gepost in Nieuws - Limburg

aaronAaron Tijskens van LRV Bocholt was de grote slokop op het Limburgs Provinciaal Kampioenschap. De ‘thuisruiter’ won in de voormiddag het stijlklassement in de klasse D-Midden en C-Midden. In de namiddag reed hij naar goud en het bijhorende erelint in de barrages van de klasse D-Midden en C-Middden. Stijl gekoppeld aan efficiëntie. Een ideale mix om met vertrouwen richting het Nationaal Kampioenschap op 12 maart te rijden.