Afdrukken

Dirk Vinckx wint Z-Indoor te Brecht - selectie Z online!

Gepost in Nieuws - Antwerpen

Vinckx D-WAAS15Y138Op zondag 4 maart 2018, vindt de Provinciale Spring-indoor van LRV Antwerpen plaats in Hippisch Centrum De Moervelden te Broechem. De selecties voor de hoogste springklasse Zwaar, kunnen na de tweede Z-Indoor van het afgelopen weekend gemaakt worden. De overige reeksen Licht en Midden kunnen zich via de gewestelijke indoorwedstrijden kwalificeren.

In de klasse Zwaar sprongen 29 van de 79 gestarte combinaties een foutloze basisomloop. Na de tweede basisomloop, bleven nog elf combinaties over voor de barrage. In die barrage probeerde Vincent Van De Poel (LRV Mol Achterbos) zichzelf een vroeg verjaardagscadeau te doen met Jaros vh Gestelhof). Een communicatiefout op de voorlaatste hindernis deed hem de das om. Uiteindelijk bleven zes combinaties foutloos. Dirk Vinckx (LRV Meer) was met zijn Equiline van de Marsweg ((v. Action Breaker) de snelste. Kris Aernouts (LRV Rijkevorsel) reed de merrie Icebreaker vh Klaterven (v. Emilion), naar de tweede plaats, voor de eerste amazone uit het grote deelnemersveld, Sofie Janssens (LRV Merksplas). Tom Stoffelen (LRV Minderhout) reed Casme VDB Z naar de vierde plaats voor Sebastian De Beukelaer (LRV Schoonbroek) met zijn zelfgefokte Kylena van de Wolfskooi (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Afdrukken

23/04/2017 : SBB Competitie voor Jonge Paarden - Poppel II

Gepost in Nieuws - Antwerpen

Gelieve in bijlage alle informatie terug te vinden betreffende de tweede wedstrijd van de SBB Competitie voor Jonge Paarden te Poppel van zondag 23 april 2017. De wedstrijdterreinen zijn gelegen aan de Terreinen van AVEVE, in bewin van William Christens (Mierdsedijk 120 te Poppel)

!!! LRV-RUITERS RIJDEN IN LRV-UNIFORM !!!

Deelnemers met minimum 5 paarden (of min. 3 paarden per reeks) kunnen DINSDAG 18 april een starttijd vragen op het secretariaat LRV (016/47 99 70) tussen 8.00u en 17.00u !

!!! GELIEVE DIT GOED VOOR TE BEREIDEN EN UW UREN BIJ DE HAND TE HEBBEN !!!

Afdrukken

Charlotte Matthysen wint Klasse Midden

Gepost in Nieuws - Antwerpen

TMidden-kleinien combinaties lukten in een dubbele foutloze omloop  en mochten uitkijken naar de barrage. Daarin bleef het lang wachten op een foutloze combinatie. Uiteindelijk lukte Charlotte Matthysen van LRV Wuustwezel en haar Jes van ’t Hoogeinde (v. Toulon) daar wel in. Als enige bleek later. Het was meteen goud voor de Nationale LRV-titel in de klasse Midden. Raf Kooremans, de Antwerpse provinciale kampioen, en Kiana van het Herdershof (v. Toulon) maakten een fout maar hij was wel de snelste van de achtervolgers. Raf reed naar zilver voor Stephanie Hooyberghs van LRV Mol Achterbos met Eaglegirl van ’t Ark van Noach (v. Milleramiro). 

Afdrukken

Raf Kooremans wint Klasse Midden en Zwaar op Provinciale Indoor - Ilse Thoné wint ZZ-Dressuur

Gepost in Nieuws - Antwerpen

raf-kooremans-kleinWat een opkomst en wat een sfeer op de Provinciale Indoorkampioenschappen van LRV Antwerpen. De sfeer bereikte een absoluut toppunt tijdens de barrage van de klasse Zwaar toen de twaalf barragekandidaten één voor één voor het hoogst haalbare gingen.

In de klasse Zwaar won Raf Kooremans van LRV Merksplas, na een heel knappe barrage met zijn BP First of April (v. Arezzo VDL).

Klik hier voor het filmpje van de winnende barragerit

Daarmee was hij een tikkeltje sneller dan Bart Anthonissen van LRV Beerse met zijn zelfgefokte Kingstar (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Jeroen Geerts van LRV Sint-Lenaarts en Atoucha VD (v. Casantos) was precies even snel en foutloos. Ex aequo zilver dus voor Bart en Jeroen die in het regelmatigheidscriterium over de twee Z-indoors en de provinciale indoor ook de eerste plaats bezetten.

Afdrukken

Provinciaal Kampioenschap Pony’s LRV Antwerpen:

Gepost in Nieuws - Antwerpen

Jarne Francken pakt  drie Provinciale titels, Lynn De Vylder twee

oililyIn Rijbaan Kraaienhorst te Brecht verzamelden de beste ponycombinaties van LRV Antwerpen voor het Provinciaal Indoor-Kampioenschap van LRV Antwerpen.

De eerste kampioen van de dag werd Caroline Van Rossum (foto) van LRV Zoersel met Oilily van het Rozendaelhof (v. Goldfinger). Zij won het ‘stijlrijden’ in de klasse B-Licht voor Jens De Clercq van LRV Broechem met Kileandervd Sierappelhoeve (v. Ten Ankers Bileander) en Marthe Sterckx van LRV Lille met Plum van Blommerschot. In de klasse C-Licht was het goud in het ‘stijlrijden’ voor Lauranne Spits (LRV Koningshooikt) met Kiliwatch (v. Calipso van de Vondelhoeve). In de klasse D-Licht ging het ‘stijlgoud’ naar Jarne Francken van LRV Rijkevorsel met Prestige van het Avenhof (v. Ive van de Delthoeve).