Afdrukken

Disclaimer

Deze website en al zijn gegevens zijn eigendom van Landelijke Rijverenigingen VZW, Waversebaan 99, 3050 Oud-Heverlee.

De gegevens op deze website worden met zorg samengesteld op basis van goede bronnen en referenties. Landelijke Rijverenigingen VZW is niet aansprakelijk voor het gebruik van de informatie op deze website. Ondanks alle zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van de website van Landelijke Rijverenigingen VZW is het mogelijk dat de informatie die via deze website gepubliceerd wordt onvolledig, onjuist of onduidelijk is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit, of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.

Citeren mag, mits bronvermelding. Elk commercieel gebruik van enige informatie op deze website is uitdrukkelijk uitgesloten zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Landelijke Rijverenigingen VZW.

De gegevens en publicaties die voorbehouden zijn voor de leden zijn uitsluitend voorbehouden voor de bestemmelingen en mogen aan niemand worden doorgegeven of doorgestuurd zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Landelijke Rijverenigingen VZW. Dit recht op overname slaat niet op de foto's, waarvoor in ieder geval het auteursrecht van de fotografen gerespecteerd moet worden.

De meegedeelde persoonsgegevens uit equester.be worden gebruikt om om u op de hoogte te houden van onze activiteiten en het versturen van onze nieuwsbrieven. U hebt steeds het recht op toegang, verbetering en schrapping van deze gegevens.