• Nationaal Ponytornooi - LRV Kester - zondag 24/09/2017
  banner-nationale-tornooien
  Nationaal Ruitertornooi - LRV Vissenaken-Glabbeek -  zondag 1/10/2017

           


LAATSTE NIEUWS

Selecties Nationale LRV-Kampioenschappen 2017

Op de provinciale kampioenschappen worden momenteel de laatste selectiepunten richting de nationale kampioenschappen bij elkaar gesprokkeld. Van zodra deze uitslagen verwerkt zijn, vindt u de selectielijst hier terug :

Sterke Provinciale Ponykampioenen in LRV Limburg

LRV Bree en LRV Grote Brogel organiseerden afgelopen zaterdag het Provinciaal LRV-Ponykampioenschap van LRV Limburg. De verschillende kampioenschappen leverde sterke kampioenen op die samen met vele anderen, de Limburgse eer zullen verdedigen op het Nationaal Ponytornooi te Kester op zondag 24 september 2017.

PROV PT limburg laureaten

Lees meer...

Provinciale Ponykampioenschappen LRV Antwerpen in Arendonk

carolineLRV Broechem won in Arendonk de provinciale titel in de hoogste reeks van de achttallendressuur. LRV Herenthout pakte zilver voor LRV Oud-Turnhout. In de sterk bezette hoogste reeks van de individuele dressuur (DL 2) was het erelint voor Marli Cooremans van LRV Oud-Turnhout met Hoppenhof’s Sjors (v. Hoppenhof’s Schardon). In de reeks C-Licht 2 won Liesl Heylen van LRV Herenthout met Twix. In de reeks B-Licht 1 was er een gouden medaille voor Caroline Van Rossum van LRV Zoersel met haar Oilily van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) (foto).

Lees meer...

LRV Oost-Vlaanderen kent zijn Provinciale Ponykampioenen

eliseLRV Bassevelde organiseerde een week na het Provinciaal Kampioenschap, het Provinciaal LRV-Kampioenschap voor de Oost-Vlaamse ponycombinaties. In de klasse D-Midden reden vijf combinaties naar de barrage. Drie combinaties bleven foutloos. De snelste was Elise Van Den Branden (foto) van LRV Sinaai met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.). Met haar andere pony Bonheur (v. Polsburry Pajero) reed ze naar een knappe tweede plaats, voor Aliki Rotsaert van de organiserende vereneniging Bassevelde met Konquistador van Orchid’s (v. Kanshebber). Het stijlrijden in deze hoogste reeks was eveneens voor Elise Van Den Branden met haar Bonheur. De barrage van de klasse C-Midden was voor Sara Buyse van LRV Moerzeke met Ibidza van ’t Neerhof (v. Ten Ankers Bileander). Zij won ook het stijlrijden in deze reeks. In de klasse B-Licht was er dankzij een foutloze barrage, een gouden medaille voor Kiano Teirbrood van LRV Sinaai met Best-Mix Kastanaki. Kiano won ook het stijlrijden in de reeks B-Licht. 

Lees meer...
Afdrukken

Vier voorbeeldfilmpjes Magda en Danny online

magda-dannyEen oscar zullen we niet winnen, maar het LRV-secretariaat maakte wel vier ludieke voorbeeldfilmpjes voor de actie (P)aardig Sporten. Een campagne in het kader van Etisch Verantwoord sporten. Ontdek  hier alvast de vier topfilms met onze LRV-rasacteurs. We dagen jullie alvast uit om nog beter te doen. Voor de winnaars zijn er heel bijzondere prijzen te winnen. Maar dat ontdek je in de komende dagen en weken. We zullen alle inzendingen op deze pagina bijhouden en tijdens het nationaal ponytornooi en het nationaal ruitertornooi worden de winnaars bekend gemaakt! 

 

 

 

 • 1501ac Alg-300dpi

 • Aveve
 • sport-vlaanderen
 • KBC
 • sbb
 • vlaamse overheid logo

 • woody
 • lami-logo