• Tickets nog aan de kassa beschikbaar -Voorverkoop afgesloten
  ek-tongeren
  EK voor Landelijke Ruiters te Tongeren Ontdek meer!

              


LAATSTE NIEUWS

EK Landelijke Ruiters Tongeren - Startlijsten EK online

team-kleinDe startlijsten voor het individueel Europees Kampioenschap van de Landelijke Ruiters te Tongeren zijn na de loting en de eerste keuring van gisterenavond afgewerkt. Op vrijdagmorgen 28/07/2017 gaat de individuele dressuur van start. Tegelijkertijd beginnen ook de CIC1* en CIC2* wedstrijd bovenop de  berg. 

Voor de startlijsten / uitslagen van de CIC1* en CIC2* wedstrijd en het EK verwijzen we ook door naar http://www.eventingmaster.be/competitions/2017-CIC0-Tongeren

 

EK Landelijke Ruiters Tongeren - Startlijsten zestalproef online

De startlijsten van de groepsdressuur op het EK voor Landelijke Ruiters zijn gemaakt. De proef start om 10 uur (!) op donderdagochtend. Het Belgische team start als vijfde team. Zij zullen ongeveer om 11.35u. van start gaan. 

EK Landelijke Ruiters - Belgische paarden door de eerste keuring

keuring-kleinAlle twaalf de 'Belgische paarden' passeerden probleemloos de eerste keuring op het EK. Straks wordt door de chef d'equipes de individuele startvolgorde bepaald. Van zodra de startlijsten afgewerkt zijn, komen ze online. 

Loting startvolgorde groepsdressuur (aanvang 10 uur) - België loot gunstige startpositie

lotingHet eerste officiële moment van het EK voor Landelijke Ruiters is achter de rug. Tijdens de meeting met de chef d' equipes van de deelnemende landen, werd de volgorde voor de groepsdressuur geloot. In totaal nemen er ruiters/amazones deel uit tien Europese landen in het individuele kampioenschap. In de teamcompetitie met groepsdressuur komen zes landen aan de start. België zal daarin op de vijfde plaats aan de start komen. De groepsdressuur start op donderdag om 10 uur in de ochtend. Na de eerste drie landen is er een pauze daarna starten de drie volgende landen.

Lees meer...
Afdrukken

Vier voorbeeldfilmpjes Magda en Danny online

magda-dannyEen oscar zullen we niet winnen, maar het LRV-secretariaat maakte wel vier ludieke voorbeeldfilmpjes voor de actie (P)aardig Sporten. Een campagne in het kader van Etisch Verantwoord sporten. Ontdek  hier alvast de vier topfilms met onze LRV-rasacteurs. We dagen jullie alvast uit om nog beter te doen. Voor de winnaars zijn er heel bijzondere prijzen te winnen. Maar dat ontdek je in de komende dagen en weken. We zullen alle inzendingen op deze pagina bijhouden en tijdens het nationaal ponytornooi en het nationaal ruitertornooi worden de winnaars bekend gemaakt! 

 

 

 

 • 1501ac Alg-300dpi

 • Aveve
 • sport-vlaanderen
 • KBC
 • SBB Accountants Adviseurs
 • vlaamse overheid logo

 • woody
 • lami-logo