• Handtekening 2

  Kids-day-LRV2017


   


LAATSTE NIEUWS

Startlijsten + timing Jumping Indoor Masters Opglabbeek

De startlijsten en de timing voor de laatste selectiewedstrijd van de Jumping Mechelen Indoor Masters te Opglabbeek op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017, staan online.

Anouk De Proft maakt indruk tijdens Jumping Mechelen Indoor Masters

Pony 80cm-500Afgelopen weekend trokken 652 combinaties naar Stoeterij De Breemeersen in Lotenhulle voor de vijfde selectiewedstrijd van de Jumping Mechelen Indoor Masters. Met nog één wedstrijd (Sentowerpark Opglabeek) te gaan wordt het stilaan spannend voor de plaatsjes op de startlijsten van Jumping Mechelen.

In de hoogste reeks van de pony’s (1.10m.) was de eerste plaats voor Luka Roman met Orchid’s Mila. Ze was maar liefst vijf seconden sneller dan de nummer twee, Laura Petit met Magical Feeling V Stal “D” Hoe. Rik Van Lent en Starinagh Thunder finishten op de derde plaats. Febe Van De Winckel en O-Bless Van De Vondelhoeve reed nar de vierde plaats voor Simon Caals met Polleke v’t Plutoniahof.

Op de foto: Jules Verhoeven met Spirit - winnaar bij de pony's reeks 80cm. ontvangt zijn prijs uit handen van Donaat Blondeel. 

Lees meer...

Ranking Jeugd Cup na Halve Finale online

affiche jeugdcup 2017Na de Halve Finale van de Jeugd Cup te Oud-Heverlee werden de rankings geactualiseerd. Ruiters en amazones die in het rood aangeduid staan in deze rankings dienen nog door te geven met welk paard of met welke pony zij wensen deel te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor maandag  27/11/2017!

 

LRV-ruiters/amazones sterk in Halve Finale Jeugd Cup

driesTijdens het voorbije weekend werd de Halve Finale van de Jeugd Cup Stijlrijden verreden in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. De Jeugd Cup is een samenwerking tussen LRV en VLP. Het is een concept dat wedstrijden stijlspringen aanbiedt met als orgelpunt een selectie voor deelname aan de finale op Jumping Mechelen. De Halve Finale stond dan ook in het teken van selecties.

In de reeks ‘Pony’s Kleine Maat’ deed Noëmie Vlekken van LRV Vlijtingen met Laser van de Mereyt een gouden zaak door te winnen. Brent De Schrijver reed naar een tweede plaats met Oblix, voor Lien De Dycker (LRV Vissenaken) en haar Ten Ankers Freeanca. In de reeks ‘Pony's Grote Maat’ was de zege voor Dries Vanthienen (foto) van LRV Vissenaken met Orchid’s Golitath.

Lees meer...
Afdrukken

Vier voorbeeldfilmpjes Magda en Danny online

magda-dannyEen oscar zullen we niet winnen, maar het LRV-secretariaat maakte wel vier ludieke voorbeeldfilmpjes voor de actie (P)aardig Sporten. Een campagne in het kader van Etisch Verantwoord sporten. Ontdek  hier alvast de vier topfilms met onze LRV-rasacteurs. We dagen jullie alvast uit om nog beter te doen. Voor de winnaars zijn er heel bijzondere prijzen te winnen. Maar dat ontdek je in de komende dagen en weken. We zullen alle inzendingen op deze pagina bijhouden en tijdens het nationaal ponytornooi en het nationaal ruitertornooi worden de winnaars bekend gemaakt! 

 

 

 

 • 1501ac Alg-300dpi

 • Aveve
 • sport-vlaanderen
 • KBC
 • sbb
 • vlaamse overheid logo

 • woody
 • lami-logo