LAATSTE NIEUWS

25-26 mei 2017 : Nationaal Secretariaat gesloten

sgeslotenWegens Hemelvaart zal het Nationaal Secretariaat gesloten zijn en dus ook niet telefonisch bereikbaar zijn. Voor dringende zaken, gelieve een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geniet alvast van het Belgisch zonnetje ...

 

 

Winnaars Lami-Cell Veiligheidsactie bekend!

lamiDe winnaars van de de Lami-Cell winactie met vragen over het reglement van de SBB-Competitie voor Jonge Pony's zijn bekend. Ze ontvangen zondag 28 mei 2017 hun prijs tijdens de Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Pony's te Ranst (Hippisch Centrum Moervelden).

Dankzij Lami-Cell kunnen we aan de winnaars één bodyprotector en vijf sets beenbeschermers bezorgen.

Lees meer...

Nationale Finale SBB Competitie voor Jonge Pony's en KBC Dreamteam Cup 2017

sbb-ponyOp zondag 28 mei 2017 is LRV Gewest Lier-Zandhoven gastheer voor de Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Pony’s. In de SBB-Competitie voor Jonge Pony’s gaat het, net als bij de paarde,n om dressuur en springwedstrijden voor pony’s van 4 tot en met 6 jaar en dat voor de verschillende stokmaatcategorieën.

Diezelfde dag staat ook de KBC Dream Team Cup op het programma. Deze Cup is een springwedstrijd, waarbij 55 teams van drie combinaties uit eenzelfde ponyclub het met elkaar tegen andere teams opnemen. De drie combinaties springen daarbij drie verschillende hoogtes. De 8 beste teams zullen uitgenodigd worden om hun KBC-Superfinale, samen met een professionele ruiter te rijden tijdens de Kerstjumping te Mechelen!

25 -28 mei 2017 : SBB Competitie Jonge Paarden

Op donderdag 25 mei 2017 organiseert LRV Lommel en op zondag 28 mei 2017 LRV Kieldrecht-Vrasene de SBB-Competitie van de Jonge Paarden. Hierbij vindt u alvast de praktische inlichtingen terug. Ruiters en amazones hebben gratis toegang. De definitieve startlijsten zullen gepubliceerd worden op www.lrv.be en op www.equester.be. Deze dienen strikt opgevolgd te worden !

Afdrukken

Vier voorbeeldfilmpjes Magda en Danny online

magda-dannyEen oscar zullen we niet winnen, maar het LRV-secretariaat maakte wel vier ludieke voorbeeldfilmpjes voor de actie (P)aardig Sporten. Een campagne in het kader van Etisch Verantwoord sporten. Ontdek  hier alvast de vier topfilms met onze LRV-rasacteurs. We dagen jullie alvast uit om nog beter te doen. Voor de winnaars zijn er heel bijzondere prijzen te winnen. Maar dat ontdek je in de komende dagen en weken. We zullen alle inzendingen op deze pagina bijhouden en tijdens het nationaal ponytornooi en het nationaal ruitertornooi worden de winnaars bekend gemaakt! 

 

 

 

  • 1501ac Alg-300dpi

  • Aveve
  • sport-vlaanderen
  • KBC
  • SBB Accountants Adviseurs
  • vlaamse overheid logo